Over Richard Haarman

Richard Haarman - Eigenaar

 

Ik ben Richard Haarman en ik heb in juni 2010 RH Installatietechniek opgericht. Mijn ervaring met het installeren van complexe technische installaties combineer ik met ouderwets vakmanschap. Ik ga voor kwaliteit en vind een perfecte afwerking net zo belangrijk als een gedegen advies.

Opleidingen

2011-2013
Deeltijdopleiding Middelbaar Installatie Technicus Werktuigkundige installaties. Diploma gehaald juni 2013. Bij deze opleiding leerde ik het maken van installatieontwerpen van o.a. verwarmingsinstallaties, ventilatie-installaties, luchtbehandelinginstallaties, stook- en koelinstallaties voor in bedrijfs- en utiliteitsgebouwen. Deze werk ik uit in definitieve tekeningen, materiaalstaten, calculaties en bedieningsvoorschriften.

2004-2008
Middenkaderfunctionaris Installatietechniek, gevolgd op het Deltion college te Zwolle. Tijdens deze opleiding heb ik 3 dagen in de week gewerkt bij een installatiebedrijf. Hier werkte ik eerst als tekenaar / werkvoorbereider, daarna ben ik geleidelijk de engineering van de grote gebouwinstallaties gaan doen. Na deze opleiding ben ik bij dit bedrijf nog een tijdje blijven werken.

2002-2004
Assistent installatiemonteur met differentiatie dak en Assistent verwarmingsmonteur. Gevolgd op het ROC Oost Nederland te Enschede.