Service en onderhoud

CV-ketel onderhoud, belangrijk voor behoud van uw CV-ketel

Een CV-ketel is een slim apparaat dat er voor zorgt dat u warm water en een comfortabele warmte in uw woning heeft. Door periodiek onderhoud voorkomt u dat uw CV-ketel verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw CV-ketel onnodig slijten of sterk verruilen. Zo worden onnodig gasverbruik of storingen beperkt. Periodiek onderhoud is onderdeel van het Basis service en onderhoud  contract van RH Installatietechniek en zo voorkomt u problemen. Bovendien gaat uw CV-ketel langer mee.Kies voor de zekerheid van het RH Installatietechniek CV-Ketel Onderhoudscontract. Naast het 18 maands onderhoud kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen, mocht u onverhoopt toch een storing hebben.

Voordelen van periodiek onderhoud:

  • Uw CV-ketel gaat langer mee
  • Uw CV-ketel blijft zuinig
  • Storingen aan uw CV-ketel worden zoveel mogelijk voorkomen

Onderhoudstarieven HR combiketels

Basis service en onderhoud Warmte Garantie Warmte Garantie-plus
Pakketten € 9 per maand
€ 12 per maand € 13 per maand
Periodiek onderhoud elke 18 maanden
Gratis verhelpen van storingen
Uurloon
Geen voorrijkosten
Toestelonderdelen bij reparatie -
Randapparatuur - -
Aanvragen Aanvragen Aanvragen

Wanneer Warmte Garantie?

Wanneer Warmte Garantie-plus?

iMet dit onderhoud abonnement worden bij storing toestelonderdelen die zich binnen de mantel van het toestel bevinden gratis vervangen. Het toestel is niet ouder dan 5 jaar, terwijl de duur van dit abonnement maximaal 15 jaar is, te rekenen vanaf de installatiedatum. Na afloop van deze termijn wordt het Warmte Garantie abonnement omgezet naar een Basis service en onderhoud abonnement.

iMet dit onderhoud abonnement wordt randapparatuur bij storing kosteloos vervangen. Onder randapparatuur wordt verstaan het expansievat, de overstort, de vulkraan, de inlaatcombinatie, de radiatorkranen en de merkgebonden thermostaat. Toestelonderdelen en randapparatuur tot een maximum van € 275,- per gebeurtenis met dezelfde storingsoorzaak

Uitsluitend voor installaties < 45 kW. Het toestel en de installatie zijn geïnstalleerd door een erkend installatiebedrijf en zijn niet ouder dan 5 jaar. De duur van de overeenkomst is maximaal 15 jaar, gerekend vanaf de installatiedatum. Na afloop van deze termijn wordt het Warmte Garantie-plus abonnement omgezet naar een Basis service en onderhoud abonnement.