Renovatie badkamer

  • Vraag klant:
    nieuwe badkamer met vloerverwarming.
  • Oplossing:
    aanleggen nieuw leidingwerk, vloerverwarming, betegeling en plaatsen van de badkamermeubels.

Klant aan het woord

We hebben er lang over gedaan maar in juni 2011 ging de kogel door de kerk; eindelijk een nieuwe badkamer. We wilden het gelijk goed doen, met alles erop en eraan. Richard Haarman speelde in de voorbereiding een belangrijke rol. Hij wees ons op technische mogelijkheden en gaf advies bij de aanschaf van verwarming, badkamermeubels, kranen etc. We hebben uiteindelijk gekozen voor een ruimte met vloerverwarming, een XL-bad, twee douches en een spiegel met spiegelverwarming.

Om onze wensen uit te kunnen voeren heeft Richard een uitgebreide planning gemaakt en een gedetailleerd overzicht van de kosten.

Het afbreken van de bestaande situatie stond prominent in de planning. Wij vonden deze fase erg spannend want het is een huis uit 1953 en je weet nooit wat je gaat tegenkomen! Maar het kwam precies uit zoals gepland was. Richard heeft het hele project geleid. Voor het tegel- en schilderwerk schakelde hij de juiste vakmensen in. We stellen hier hoge eisen aan en onze verwachtingen kwamen precies uit.

Wat ons ook erg opviel is dat Richard de onvermijdeijke overlast tot een minimum beperkt. Er slingert geen rommel rond en gereedschappen worden niet onbeheerd achtergelaten. En dat is met een zoontje van twee jaar wel zo fijn!

Het is een heerlijke luxe badkamer geworden waarvan we iedere dag weer genieten. Een investering die de moeite zeker waard is!

Familie Boek, Enschede (juni 2011)